Werken bij Onder De Bogen

Onderwijsconcept

Onder De Bogen is een tweetalige school in Leidsche Rijn Centrum. Zowel Nederlands als Engels zijn op school voertalen. De leerkracht staat bij ons centraal en werkt op basis van eigen professionele inzichten gebaseerd op gedegen wetenschappelijk onderzoek. Het (samen)werken in leerteams neemt daarbij een belangrijke plaats in. Met IPC (International Primary Curriculum) leiden we onze leerlingen op tot leergierige wereldburgers. We hebben hoge verwachtingen van ze.

Werkwijze

Gedrag en samenleven moet je leren, hiervoor gebruiken we onder andere de Kanjertraining. We vinden het belangrijk dat leerlingen eerst kennis opdoen en daarna aan hun vaardigheden werken. Daarom geven we expliciet directe instructie (EDI), oefenen we doelmatig en leren we hen om dit zelfstandig toe te passen.

Gebouw en omgeving

We bieden een prachtige werkplek in een modern gebouw aan de Madridstraat, vlakbij het levendige winkelhart van Leidsche Rijn Centrum (hippe koffietentjes op loopafstand!), persoonlijke begeleiding, een hecht, goed opgeleid en super gemotiveerd team en een fijne werksfeer.

Fit en gezond

We sporten twee keer per week na lestijd in onze gymzaal en er is elke dag vers fruit voor het team. 


Vacatures

Directie assistent

24-32 uur (WTF 0,6)

Ben jij een organisatorisch talent met een proactieve houding en een hart voor onderwijs? Wil je een essentiële rol spelen in het reilen en zeilen van een basisschool? Dan ben jij de directie assistent die wij zoeken voor onze school!

We zoeken een daadkrachtige, gestructureerde directie assistent die in een dynamische werkomgeving het overzicht kan behouden met oog voor detail. Je hebt een cruciale rol als de steunpilaar voor de directie en  bent degene die zorgt voor stabiliteit, ontzorgt en ondersteuning geeft. Het beheer van de agenda en het doeltreffend plannen en organiseren behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Je bent sociaal en communicatief sterk.

Solliciteer nu!


Open sollicitatie

Wil jij ons team versterken als onderwijs- of opvangprofessional? Vul dan het formulier hieronder in!