Wereldburgers

Onze leerlingen blinken uit, omdat ze hebben geleerd dat ze alles kunnen leren. Hoe? Door veel te oefenen. Ze zijn ondernemend en initiatiefrijk en gaan met zelfvertrouwen nieuwe uitdagingen aan. Fouten mogen gemaakt worden, daar kun je van leren. Leerlingen weten media veilig en slim in te zetten. Zij kunnen effectief communiceren, leren, werken en leven in onze snel veranderende wereld.

Zo zwaaien we Milou uit

Een leerling, we noemen haar Milou, verlaat onze school met een bagage van kennis en vaardigheden. Zij is goed in staat haar eigen mening te vormen en kan deze beargumenteren. Zij kan vertellen over haar eigen ideeën of ontdekkingen, ook in het Engels, op schrift en in presentaties. Milou is onderzoekend en ondernemend, sociaal en zelfbewust, kan overleggen en samenwerken. Kortom, zij is als ‘wereldburger in spe’ goed voorbereid op de internationale samenleving!