Tweetalig
omdat de wereld groot is

Onder De Bogen is de eerste tweetalige basisschool in Utrecht. Dat betekent dat Nederlands en Engels voertalen zijn. Wij werken met het International Primary Curriculum (IPC) voor wereldori├źntatie, geschiedenis, natuur en techniek en de creatieve vakken tekenen, dans, drama, handvaardigheid en muziek. Engels wordt structureel aangeboden in de groepen 1 t/m 8 volgens een vastgesteld programma.

Zo bereiden wij onze kinderen voor op de huidige en toekomstige maatschappij. Het maakt contact met anderen in de wereld mogelijk en biedt een enorme schat aan kennis en informatie. Contacten met buitenlandse scholen en organisaties hebben ook een plek in ons programma.

We willen dat onze leerlingen leergierige wereldburgers worden. Logisch dat zij een wereldtaal als Engels goed beheersen.